Политиката за поверителност и декларация за съгласие

Защитата на личните данни и опазването на личната информация на нашите потребители е от особена важност. Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за Вашите права. https://kniganabukvite.com обработва Вашата информация въз основа на приложимото законодателство, Общия регламент 2016/670 (GDPR ) и Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ). Kniganabukvite.com си запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира своевременно.

Моля, разгледайте тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни от страна на https://kniganabukvite.com. С нея Ви информираме за сроковете да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация, доколкото Вие ни давате изричното си съгласие да вършим това.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете с нас?

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса на комуникация с вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена и имейл адрес. Не предоставяме тези данни на трети лица.

Измерване на трафика

https://kniganabukvite.com измерва трафика си от посетители с помощта на Google Analytics. Платформата записва какви страници разглеждате в сайта и как сте пристигнали в него. Тази информация е анонимна, така че ние не знаем кой сте вие. Данните, които събираме от тези анализи ни помагат да разберем по-добре потребителното поведение, както и да подобрим ефективността на сайта.

Нюзлетър

Можете да се абонирате за нашия нюзлетър, като попълните формуляра на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения.
След като се регистрирате за нашия нюзлетър/мейлинг, ще ви изпратим потвърдително съобщение с линк, с чиято помощ да потвърдите регистрацията.
Можете да се откажете от абонамента си за нашия нюзлетър по всяко време. Моля, изпратете отказа си на следния електронен адрес: kids@kniganabukvite.com или използвайте бутона „отпиши ме“. Веднага след това ще заличим данните Ви във връзка с изпращането на нашия нюзлетър.

Social networks

В сайта https://kniganabukvite.com са поставени бутони за споделяне на информация в различни социални мрежи. За целта е вграден код, който платформите на тези социални мрежи предоставят. Достъпът Ви до тези социални мрежи предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове, за които https://kniganabukvite.com не носи отговорност.

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни и оттегляне на съгласието. Ако искате да упражните правото си на достъп, коригиране или заличаване на личните Ви данни, може да се свържете с нас на e-mail: kids@kniganabukvite.com.

Свържете се с нас по един от следните начини:

Данни за контакт: kids@kniganabukvite.com, +359 887 575 030, Габриела Иванова